Publicat de: guiman | Martie 6, 2008

joaca de`a curtea…

… constituţională.

De ce ăia trebuie să-şi bată joc de „statul” nostru aşa de mult? De ce de fiecare dată când ceva nu merge aşa cum vor ei Curtea Constituţională este apelată întru stabilirea dreptăţii şi adevărului universal?

Cel mai recent exemplu de „abuz legal” este dat de Vadim; Maimuţoiul şi-a dat seama că o ia la vale din punct de vedere electoral iar votul uninominal ar fi ultimul cui în sicirul PRM, aşa că sare şi el cu gura mare ( că doar asta ştie şi a ştiut vreodată să facă) şi atacă legea votului la curte.

Prima dată m-am gândit că o avea vreun motiv, vreu chestie legală numai de el ştiută, dar am citit ştirea din două surse şi în niciuna din acestea nu se vorbeşte despre vreo întemeiere a deciziilor sale… Bine, de fapt când a avut Vadim vreodată un motiv legitim să facă ceva? bineînţeles că niciodată.

Nu doar nebunul de la prezidiu foloseşte, a folosit, sau va folosi şmecheria constituţională, toţi îşi bat joc de noi vorbind despre moralitatea, legalitate, constituţionalitate şi alte „…alitate”, dar totuşi sper, ca un naiv ce mă consider că într-o zi toate astea vor fi trecute, poate uninominalu’ va face ceva, chiar dacă pesimistul naiv din mine nu crede…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: