Publicat de: guiman | septembrie 6, 2007

un moment unic care se repetă -partea a II-a –

Azi e luni, luni ziua cea mai urâta din săptămână, ca să folosesc stereotipul folosit de Alex în fiecare zi de luni la serviciu… parcă ziua lui e mai bună după ce spune asta, de ar fi aşa şi cu mine… de aş putea spune „viaţa e mai frumoasă dacă o trăiesc fără să mă fac praf” şi aşa să fie…Păcat, mare păcat că Dumnezeu nu ne-a lăsat cu puterea asta, poate că era praf şi a uitat să ne investească şi cu asta.

Din nou a venit tâmpitu’ de şef să mă bată la cap că nu fac cum spune el… alt stereotip, înainte eram colegi, iar acum l-au promovat şi îşi bate joc de mine cum vrea… câte stereotipuri… poate că şi viaţa mea e un stereotip, iar El stă şi se sparge de râs văzând că fac acelaşi lucru ca alte mii de „eu”. Din nou îmi imaginez că sunt la un concert rock şi nu-l mai aud pe tâmpit, el urlă iar eu zic „da” şi privesc în jos, umil… încă un stereotip.

Lunea e ziua stereotipurilor pentru mine, azi văd toate chestiile repetându-se… parcă şi eu aş fi dublu, sau o fi de la fumuri, nici eu nu mai ştiu… poate că e timpul să-mi revin şi să sper că vine mai repede ziua de marţi… şi aşteptarea tot stereotip e…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: