Publicat de: guiman | Mai 21, 2007

să ne trăiască Lenuţele!

Să ne trăiască Lenuţa!…..Voi, cei din Bucureşti, să vă duceţi repede la cimitirul Ghencea cu tortu’ şi imnu…poate şi cu ceva chestii de chimie, să ne demonstreze academicianu’ cum se procedează…. Duceţi-vă! Doar este mama noastră, doar este geniul ascuns sub 2 metrii de pământ al României, doar a scos România din umbră şi a dus-o spre cele mai înalte culmi, de unde a şi căzut odată cu venirea Ninei….

Alţii să se ducă repede la PD sau la Cotroceni, nu o putem uita pe cealaltă Leana, asta ne v-a duce pe celelalte culmi, sau dacă nu ne va duce pe noi, măcar îl va duce pe mariner…

Nu trebuie să uit şi de Lenuţa care conduce liceul meu frumos… săraca s-a supărat, cică nu o mai respectă nimeni şi acum ameninţă cu inspectoratul… Lenuţa, fii bărbat!

Ştiu că nu e prea multă logică investită în textul de sus, dar mai mult de atât chiar nu puteam să pun, că păţeam ca la FNI… oricum… pentru sfârşit o dedicaţie pentru toate Lenuţele, pentru Costici nu, că-s banali, o melodie care n-are nicio legătură cu nimic, nici măcar n-am înteles ce vrea să zică (am auzit că-i în franceză 🙂 ), dar măcar e drăguţă:

Anunțuri

Responses

  1. a reacu Lenuta asta :-j 😐


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: