Publicat de: guiman | Aprilie 14, 2007

ştirea de la ora 5

Bună ziua doamnelor, domnilor, şi restul… sunt Sorin Ovidiu Bălan (ăla care vorbeşte de parcă vrea să-ţi ia pielea şi să facă din ea covor persan la mâna a treia) şi azi vă prezint ştirile de la ora 5 şi 2 minute!…

Un nenorocit, o scursură a societăţii, un nemernic fără scăpare a trezit toată poliţia din siesta de după Paşte; acest veritabil Jack Spintecătorul a zilelor noastre, cel puţin din punct de vedere al gradului de moralitate al faptelor sale, a fost prins cu pantalonii în vine şi cu bărbăţia în mână sub podul de la Turn (undeva prin Câmpulung)… cum l-a reperat, organul a chemat întăriri, doar nu putea să îl anihileze de unu’ singur. Ceilalţi poliţişti au venit în timp record la locul crimei şi l-au imobilizat pe acest Charles Manson al românilor onanişti şi au luat monstre pentru o analiză ulterioară; evident că nu puteau să trecă cu vederea gestul său, aşa că i-au dat o amendă de 200 de lei, în speranţa că nu se va mai ajunge vreodata la astfel de crime odioase.

Întrebarea mea legitimă, cel puţin aşa cred eu, este următoarea: „Ce căuta poliţistu’ acolo?”… Poate că şi el s-a dus cu aceleaşi probleme arzătoare ca inculpatul şi când a văzut că nu e singur s-a revoltat şi a pornit o adevărată răzbunare 🙂 . Voi ce ziceţi?

Anunțuri

Responses

  1. Arata destul d dragutz….Bafta in continuare;)

  2. da… şi ce legătură are cu subiectu’?…oricum… noi să fim sănătoşi

  3. A facut „headlines” in ziarele noastre locale…incredibil, un adevarat „carnagiu”!

  4. Bah bagati bah mintile`n cap,ce dracu…

  5. Fratu….

  6. organu putea sa caute c voia muschiul lui d organ kr a luat bacu’ la romana;)

  7. Cred ca politistul avea tot dreptul sa fie acolo, mai ales daca era unul comunitar. Acum daca aceasta categorie profesionala nu iti este pe plac, n-ar trebui sa scri acest lucru despre el. Ca sa nu mai zic ca stirea este scrisa intr-un mod impersonal, deci neprofesional, iar pe de alta parte ai uitat ca omu’ cu organul si …problemele lui psihice e de condamnat.

  8. @Carmen: Păi am zis eu că nu e de condamnat? Eu doar mă întrebam ce căuta poliţistu’ acolo, că de obicei ei sunt la secţie şi nu prea le pasă de noi, şi care au fost acuzaţiile care i s-au adus „bietului” om… Probabil că omu’ nostru nu a dat şpaga aferentă pentru a putea desfăşura astfel de activităţii în oraşul nostru; spre deosebire de toţi peştii şi hoţii care stau bine mersi şi se consideră stâlpii societăţii noastre câmpulungene.

  9. Se pare ca activitatea scursurii societatii contemporane este cea mai practicata in randurile baieteilor avizi de placere.Iar daca omul n-avea casa s-a dus saracul sub pod.Adevarat:gestul lui este cat se poate de grotesc si demn de condamnat,dar nu inteleg ceva:pe cei ce se usureaza la colt de strada sau,mai grav in plina strada de ce nu-i amendeaza?Astfel de stiri n-am auzit,insa cu siguranta nu ar fi „de top” caci multi considera toaleta dusmanul cel mai infiorator si prefera boschetii.

  10. Nu, mă, n-aţi înţeles. Mânuitorul de sub pod nu se autoiubea, aşa cum eşti tentat să crezi la prima vedere (sau, mă rog, la prima întoarcere a capului, că nu cred că s-ar uita cineva). De fapt, el protesta împotriva sistemului, în chip abscons metaforic. Podul nu este la întâmplare ales: reprezintă imperialismul abject caracteristic contemporaneităţii. Manufacturierul nostru a descins sub pod ca să arate tuturor că el se dezice de pasiunile vulgare şi frivole ale semenilor de deasupra, coborând în infern. Scârbavnica manevră onanistă la care s-a dedat pesemne că i-a repugnat profund, însă numai aşa protestul său putea dobândi semnificaţia sacrificiului. Jertfindu-se pe sine, obosindu-se până la leşin, a fertilizat pământul gheenei cu sămânţa sa, în nădejdea că o temelie plină de roade va reuşi să susţină o construcţie socială decadentă (simbolizată de pod, cum am mai zis). Aşadar, acest Onan Barbarul al Câmpulungului trebuie apreciat, întrucât datorită lui muscelenii vor fi feriţi de pierzanie.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: