Publicat de: guiman | Aprilie 1, 2007

la mulţi ani România!

Azi e zi mare… Să trăiască toţi românii, fie că sunt în Spania, savurând o căpşună; fie că sunt în Germania, sărbătorind la barul local cu banii neamţului buzunărit de dimineaţă; fie că sunt în Canada neinteresaţi de ce se mai întamplă acasă; sau chiar dacă eşti acasă, ceea ce e foarte improbabil, infulecând din sarma, ascultând o doină şi având sentimentul unic de dor. Azi e ziua naţională a României! Ce e ală unu decembrie?!… Ce e aia unire?!… Ăstea sunt nişte fleacuri… întâi aprilie e ziua românilor… această zi descrie cel mai bine sufleţelu’ românului … orice cetăţean cu simţ patriotic trăieşte doar în spiritul acestei zile, nu degeaba conducătorii noştrii cred cu cea mai mare tărie în această zi, nu degeaba aceştia ţin competiţii, să vadă care este cel mai mare păcălitor. În fiecare zi naţională se înâlnesc, indiferent de sex, rasă,religie, orientare sexuală, orientare politică, etc.. , mănâncă până crapă, beau juma’ din vinu’ făcut cadou de Voronin poporului român, şi oferă premii celor cu rezultate excepţionale pe acel an. De câteva ediţii, primul loc este ocupat de acelaşi iepuraş cu glume răsuflate şi plin de popularitate, înintea lui, cucuveaua era în top împreună cu zâmbetul său plin de doctrine si bâte care plantează flori.

Omul de rând sărbătoreşte după buget, vorba aia: „renumeraţie mică„, dar cu speranţa că într-o zi va stapâni şi el tehnica păcălirii şi va ajunge în fruntea ţării, alături de profesionişti. Până atunci se multumeşte să-i injure şi să spună că era mai bine înainte, atunci oricine putea sa ajunga mult mai uşor profesionist, tot ce trebuia să faci era sa torni în cupa ofiţerului de serviciu.

Oricum ai sărbători, important e că şi tu crezi în aceasta zi, aşa că… La mulţi ani România! La multi ani românilor, şi drum bun către cea mai apropiată ambasada! Nu uitaţi… ultimul rămas plăteşte consumaţia!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: